poniedziałek, 17 listopada 2014

Bezglutenowe, wegańskie placuszki bananowe z ciecierzycy

Hej dziś swietny pomysł na przekąskę lub w większej porcji na śniadanie :) Bezglutenowe, wegąńskie, zdrowe bez cukru czego chcieć wiecej :) Zapraszam :)

Składniki:

-4 łyżki suchej ciecierzycy ( lub odpowiednio tyle ugotowanej)
-1 większy banan
-4 daktyle suszone
-3-4 łyżki wody
-dowolona ilość zierenek cynamonowy raj Ziarenkowo
-cynamon
-gałka muszkatołowa
-Podałam z kiełkami i winogronem




2 komentarze:

  1. takie placuszki musiały smakować świetnie! chętnie bym spróbowała :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Wspaniałe placuszki :) Muszę koniecznie takie zrobić!

    OdpowiedzUsuń